Over ons

NIEUW! bij Budget-party.nl: Al vanaf € 65,- Onze "Do-It-Yourself-Shows" voor elke gelegenheid geluid. Alles zelf in de hand, uw eigen muziekbron, let the party begin! Zie D.I.Y. Shows voor meer info.

Budget-party.nl is geheel ontstaan door de steeds oplopende vraag naar goede ondersteuning van diverse feesten of events, voor een hedendaagse maar vooral betaalbare prijs.

Het motto van Budget-party.nl is; Iedereen heeft recht op een onvergetelijk feest!, zonder verval van kwaliteit en hoeveelheid. Ondanks de financiële draagkracht van de organisatie of bijvoorbeeld het bruidspaar.

Budget-party.nl is vaak benaderd door mensen die niet precies weten wat, en waar te zoeken. Ook worden we benaderd door gezelschappen die ineens zonder een DJ of zonder geluid zitten i.v.m. incorrecte overeenkomsten of ziekte van de uitvoerder.

Budget-party.nl is hierin dé oplossing!

Vanaf de aanvraag tot de uitvoering, wordt u nauwlettend op de hoogte gehouden, en werken wij uiteraard met opdrachtbevestigingen en checklists. Zo zijn beide partijen verzekerd van een goede samenwerking.

Budget-party.nl, DÉ betaalbare partner voor uw feest!

bpsite1